Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Τα σχόλιά μου σε άλλα blogs

Γεια σε όλους, φίλους και φίλες,
είθε το μεγαλο διάστημα να σας έχει καλά.

Με αρέσει να γράφω σχόλια σε άλλα blog , για πολλούς λόγους, κυρίως για επικοινωνία, συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων, αθώα πειράγματα. Συνήθως η γραφή μου είναι γρήγορη, πολλές φορές απαίδευτη, ο χρόνος βλέπετε, όμως μερικές φορές εστιάζω περισσότερο, όπως όλοι μας αλώστε, σε θέματα που με ενδιαφέρουν, όπως πολιτικής, τέχνης, αισθητικής, θρησκείας, μεταφυσικής, αντιεξουσίας κ.λ.π.

Επειδή το blog μου θέλω να είναι έκφραση των συναισθημάτων μου μέσα από τη ποίηση και το διηγηματικό λόγο, δεν γράφω κείμενα που να διαπραγματεύονται θέματα όπως αναφέρω παραπάνω. Βέβαια οι στοίχοι μου αλλά και τα διηγήματα, έχουν έντονη τη διάσταση της ζωής και της κοινωνίας σε όλες τις εκφάνσεις της, οι εικόνες που προσπαθώ να προβάλω μιλούν πάντοτε για τη ζωή σουρεαλιστικά και πραγματικά, είναι όμως συναισθηματικές – καλλιτεχνικές απόπειρες και μόνο.

Για αυτό λοιπόν όποτε θεωρώ κάποιο σχόλιό μου σε άλλο blog ενδιαφέρον, θα βάζω το link του για οποιον /α ενδιαφέρεται. Οπως τώρα, αυτό για τη πόλη κσι τη τέχνη στο εξαιρετικό blog "Paradise lost blog". Κλικάρετε εδώ

Με εικονικά φιλιά στο μέτωπο
Η σκόνη του κόκκινου ήλιου να σας προστατεύει.


AlexMil

4 σχόλια:

Greek Rider είπε...

Σχόλιο που άνετα θα μπορούσε να είναι ανάρτηση.

Καλή συνέχεια!

Talisker είπε...

Λοιπον αυτο με τα σχολια το εχω σκεφτει κι εγω πολλες πολλες φορες μα ποτε δεν εχω βρει τον χρονο να το κανω

πιστευω οτι η πραγματικη προσωπικοτητα του μπλοκερ
..στο οποιο μεγεθος ειναι δυνατον αυτη να αποκαλυφθει στο νετ..
φαινεται περισσοτερο στα σχολια


καθως επισης και πως ολοι εχουμε γραψει κατα καιρους απιστευτα ενσυνειδητα και αυτοβιογραφικα σχολια που θα μπορουσαν να ειναι αναρτησεις κ α λ λ ι σ τ α !!

-να ειστε καλα:)
καλημερα!

AlexMil είπε...

Καλώς ήρθες,

Εχεις απόλυτα δίκαιο, κατά κανόνα τα blog μας, ασχολούνται με μια πλευρά μας, για παράδειγμα στο δικό μου με τη ποίηση και το πεζογράφημα.
Όμως τα ενδιαφέροντα μας, οι απόψεις μας μπορούν να αφορούν και άλλα θέματα, που τα καταθέτουμε σαν σχόλια σε άλλα blog. Πολλές φορές τα σχόλια μου είναι εκτενή και τεκμηριωμένα. Σκέφθηκα λοιπόν να βάλω τα link τους για αυτά που θεωρώ αξια προσοχής. Οπως γράφεις και συ τα σχόλια μαζί με το κύριο blog αναδεικνύουντον "χαρακτήρα" του bloger

Talisker είπε...

εν τω μεταξυ εχω σχολιασει σε λαθος ποστ και ψαχνω την απαντηση πιο πανω:)
συγγνωμη:)